Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Диляна Попова сама избира дрехите си в "Революция Z"

отпечатай новината

14.12.2012 14:15 | Видян 5626 пъти

Диляна Попова сама избира дрехите си в

На екран са две продукции с нейно участие – филмът "Още една мечта" на младия режисьор Николай Мутафчиев и култовият сериал на bTV “Революция Z”. Талантливата Диляна освен като модел и актриса от години развива и собствена модна линия с нейното име, която все по-успешно се предлага он-лайн на www.29desires.com.

Ето и какво сподели Диляна директно от снимачната площадка в специално интервю за блога към модния сайт дни преди Коледа.

Два нови филма с твое участие и съответно две премиери. Какви тоалети избра за червения килим?
Присъствах само на премиерата на филма .., четирите главни героини бяхме облечени еднакво със черно сако, черен кожен  клин  и бял топ с червени надписи.

 И в двата филма си заобиколена от красиви млади хора, как дрехите ти помагат да направиш своите героини по-истински и готини?
Облеклото е начин за себе изразяване, то е част  от характера ни и мисля, че дрехите много помагат и завършват всеки един образ.

Имаш ли думата, когато избираш дрехите си за филма и за сериала? Каква част от тях са твое дело и как ги подбираш?
Радвам се, че имам възможност във филма и в сериала  да решавам начина, по който да изглеждам. Част от визиите ми в сериала са от колекциите на моята марка и са мое дело. Двете ми героини са много различни и дрехите, които  избрах говорят за това. Едната е фриволна и малко егоцентрична, а другата  интровертна и неангажирана с външният си вид. В този смисъл дрехите определено помагат.

Г-жа Маринова е много секси, но какво още е тя? Смяташ ли, че ако всички учители по физическо изглеждат по-модерни и свежи, рязко ще намалее процента на затлъстяване при децата?
Ако приемем, че хората чиито професии са работа с деца, полагат усилия за външният си вид  и  начин  на  живот, те биха били отличен пример за подражание. Много е вероятно процентът на по-пълните деца да намалее, ако техните учители са хора, които спортуват и се хранят здравословно.

Какво мислиш за гардероба на днешните тинейджъри? Според теб, сериалът има ли и образователен елемент в естетически смисъл?
За съжаление не ми се случва да общувам често с тинейджъри и нямам ясен поглед върху стиловете им на обличане. Силно се надявам, че безумието на чалга културата си отива, за сметка на това сериалите ни изглеждат все по-добре и  наистина естетически можеш да научиш нещо. Визията на "Революция Z" е много добре помислена и  това си личи във всеки един от персонажите.

Като тинейджърка как се обличаше самата ти?
От много малка избирам дрехите си сама, стилът ми винаги е бил лежерен, удобени лесно смилаем.

Какво ново ще ни предложиш в сайта www.29desires.com?
Новите неща са в моя стил - меки, нежни материи, ресни и пастелни цветове.

Коя е твоята още една мечта?
Моята още една мечта е да обиколя света! )

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !