Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Костов към Господари на ефира: Смешници!

отпечатай новината

18.12.2012 15:45 | Видян 2164 пъти

Костов към Господари на ефира: Смешници!

Премиерът на България в периода 1997-2001 г. Иван Костов отчита, че поводът, по който му е бил връчена статуетката за гафове на "Господари на ефира" "Златен скункс”, се е оказал несъществуващ. Той припомня, че е получил “наградата” за това, че България "щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия", пише в писмото.

Преди дни стана известно, че искът на израелската компаиня срещу страната ни в Арбитражния съд в Париж е отхвърлен. Това кара Костов да се чувства “категорично прав”, пише Блиц.

За съжаление обаче, съдът не отменя решението на министър-председателя тогава да продаде Националния въздушен превозвач БГА "Балкан" за смешните 120 000 долара, барабар с недвижимото му имущество и запазените места за кацания на европейски летища.

Като опитен политик, Иван Костов се възползва от случая да си създаде имидж на непогрешим политик и управленец и от този пиедестал великодушно заявява на екипа на предаването "Нормално е да грешим”. Той уточнява, че статуетката би трябвало да се връчи на този, който е подвел "смешниците".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !