12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стефания Колева: Аз съм отвратително романтична

отпечатай новината

27.12.2012 17:00 | Видян 3621 пъти

Стефания Колева: Аз съм отвратително романтична

Като малка мечтаех да стана боклукчия. После – певица и балерина. Не ми е и хрумвало, че един ден ще бъда актриса. Това сподели в ефира на TV7 актрисата Стефания Колева . Днес тя празнува своя имен ден, пише Блиц.

"Кръстена съм на баба ми. Тя е австрийка. Много я обичам, да ми е жива и здрава! И се радвам, че съм кръстена на такъв позитивен и готин човек, какъвто е тя – мама Щефи", допълни Стефания.

Тя призна, че обичала да гледа българско кино. От малка ходела на театър. "Гледала съм представления по много пъти. И някак си това ме зарази", допълни актрисата. Тя каза, че е имала невероятен късмет, попадайки в класа на Стефан Данаилов – един невероятно добър, мъдър преподавател. "Мастар, честит имен ден! Много те обичам!", не се стърпя Стефания и поздрави от екрана своя учител, който също е именник.

Актрисата не скри, че професията ѝ носи невероятни позитивни емоции. "Това е страхотно – да накараш хората да повярват в образа, който създаваш", поясни тя. "Хората се промениха много, но публиката се възпитава и вкусът се гради. Смятам, че освен с пошлост, можеш да завладееш хората с мисъл, чар и добро актьорско изпълнение", допълни Стефания.

Тя каза, че няма никакви специални "трикове" преди представление. "Не медитирам, както някъде пишат за мен. Просто пристигам по-рано и имам достатъчно време да вляза в образ", разкри актрисата.

За личния си живот тя бе пестелива. Сподели само, че съпругът ѝ е невероятен човек – добър, търпелив, талантлив. "Архитект е, ако ме питате за професията му", поясни Стефания . Тя сподели за себе си, че е "отвратително романтична и ужасно сантиментална" – обича да гледа стари снимки, да се връща към детството си, да си спомня приказките, разказвани ѝ от нейната баба, пише още Блиц.

"Надявам се да изживея живота си така, че един ден да не съжалявам за нищо. И бръчките ще ми носят само сантиментален спомен. А като ме питате от какво ме е страх, ще ви кажа. Страх ме е от това, което се случва в света, от политиката, от убийствата на деца, от природни бедствия, от възпитанието на новото поколение", сподели Стефания Колева .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !