Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

И Слави се пъне за сериал

отпечатай новината

14.02.2013 12:15 | Видян 1684 пъти

И Слави се пъне за сериал

Слави Трифонов се опитва отчаяно да настигне своите конкуренти. Дългия подготвя поредното си предложение за сериал, като се надява бТВ да му даде зелена светлина, научи Всеки ден.

Това обаче едва ли ще стане, особено след абсолютните провали на „Ракия Сънрайз" и "Къде е батко". Трифонов вече бил измислил сюжета на бъдещия евентуален сериал.

Той дори дал срок на своите сценаристи до две седмици да са готови със сюжета на първия епизод.

Идеята на Слави била да направят българска версия на американския хитов сериал "Изгубени". Поредицата разказваше за група хора, които след самолетна катастрофа попадат на мистериозен изгубен остров.

"Трифонов си мисли, че това е евтино и лесно за заснемане и има идея да го направи, без да купува формата, ами като просто прекопира някои основни неща от "Изгубени". Той, така или иначе, точно това прави с всички свои идеи ,за предавания, копира чужди формати, без обаче да заплаща лиценза им", разкриват от кулоарите на телевизията.

От бТВ дали някаква надежда на Слави , че този път могат да одобрят предложението му за сериал, тъй като много искали да излъчват научна фантастика.

Първоначалният план бил новият проект "Фамилията" да бъде именно такъв, но продуцентът Димитър Митовски се отказал от фантастиката и сериалът станал предимно драматично-криминален.

Затова и Дългия решил, че сега е моментът да се намърда в освободената ниша, допълни Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !