Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Гавра с Ризова и Пъпеша

отпечатай новината

18.01.2013 11:30 | Видян 2297 пъти

Гавра с Ризова и Пъпеша

Поредна гавра заформи екипът на "Шоуто на Слави". На мушката на сценаристите на Дългия този път бяха водещите Цветанка Ризова и Митко Цонев, по прякор Пъпеша. В страховитата пародия на журналистите се развихриха Виктор Калев и Краси Радков. Те оставиха без дъх от смях и подигравки аудиторията, влизайки в образа на тандема, пише Всеки ден.

На гости на предаването им "Гръб в Гръб" ( ирония на истинското "Лице в лице") бяха Яне Янев ( в ролята Мариан Бачев) и политологът Андрей Райчев, изигран от Иро Сиромахов.

"Само искам да ти кажа, че наистина нищо не разбираш ", засича неколкократно Цонев колежката си. "Аз не разбирам какво точно коментирам, но съм принудена да го правя", чистосърдечно признава и самата Цветанка.

Това не е първият път, в който актьори се гаврят с Ризова, заради емблематичния ѝ вече стил на водене. Преди време тя бе представена в скеч като Сметанка Ризова.

Безспорно обаче звездата на снощната пародия бе Иво Сиромахов, който изигра блестящо политолога Андрей Райчев. Макар и не професионален актьор Сиромахов бе уловил мимиките, жестовете и начина на говорене на експерт, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !