12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Синът на Бекъмови стана лице на Burberry

отпечатай новината

20.02.2013 17:30 | Видян 2553 пъти

Синът на Бекъмови стана лице на Burberry

Едно от най-очакваните дефилета на Седмицата на модата в Лондон бе това на Burberry Prorsum. Марката, която избра за лице на пролетната си колекция 10-годишния син на Дейвид и Виктория Бекъм Ромео, сега изненадва с концепцията на линията за сезон есен-зима 2013 година, наречена „Trench Kisses“.

Творческият директор на бранда този път бяга далеч от класиката и аристократичността, за да ни разкрие друга страна на Лондон – дръзка, смела и секси. Не случайно муза на твореца за тази колекция е една скандална дама – Кристин Килър, известна като елитна компаньонка и шпионка през 60-те. Заради нейните шпионски игри самото британско правителство по-късно подава оставка.

Подобно вдъхновение, разбира се, предполага много по-различен подход към модерната визия. Бейли залага на интензивните животински щампи, които виждаме в различните им разновидности при облекло, обувки и чанти. Впечатлява комбинацията на класически тренч с леопардови ръкави, която звучи доста нестандарно и авангардно.

Новите предложения на Burberry Prorsum грабват окото не само с анималистичната стилистика. Принтове на сърца заемат своето място до животинските мотиви. Латексови материи придават още по-екстравагантно усещане на модната колекция, при това комбинирани с аксесоари в леопардово.

Другата тенденция, на която залага Бейли, са металните елементи, които присъстват под формата на колани, капси и футуристична декорация при палтата, роклите и аксесоарите. Ревюто на марката в рамките на Седмицата на модата в Лондон бе уважено от някои от най-известните лица в света на модата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !