Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Георги Стайков пак емигрира

отпечатай новината

26.02.2013 11:45 | Видян 1571 пъти

Георги Стайков пак емигрира

Георги Стайков отново е на път да емигрира и е изпаднал в сериозна депресия, алармират колегите му. Актьорът си скубе косите, че се е съгласил да участва в сериала „Къде е Маги?". Сапунката беше пълен провал и не само че не му помогна да възроди кариерата си в България, но буквално я закопа.

Стайков в момента е с вързани ръце, защото остава без работа. Ангажиментът му с поредицата вече приключи, но договор с бТВ не му позволява да поеме в друга посока.

Според контракта, който е подписал, той се счита за едно от лицата на телевизията и това го задължава да не снима никъде другаде.

Подобни договори се правят с почти всички актьори, съгласили се да участват в продукция на бТВ, пише Всеки ден.

Те обаче не съдържат никакъв ангажимент на телевизията да им предложи нова работа след приключването на проекта, по който работят.

Отчаянието докара Стайков дотам, че той отново мисли за емиграция. Актьорът прекара над 15 години в Швеция, където направи сравнително добра кариера в скандинавското кино - нещо, с което повечето му колеги, избягали в чужбина, не могат да се похвалят.

Сред върховите постижения на Стайков зад граница е участието му хитовата трилогия „Милениум". След това той се завърна в България за роля в „Мисия Лондон" и реши отново да прави кариера на родна земя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !