Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ани Салич 6 месеца на легло

отпечатай новината

07.03.2013 14:00 | Видян 2567 пъти

Ани Салич 6 месеца на легло

В началото на февруари Ани се подхлъзна на паркинга пред Военна болница в София, където заведе болния си син Лазар на преглед. Докато детето и баща му са в колата пред медицинското заведение, Салич купува противогрипни лекарства от аптеката и, запътвайки се към колата, пада жестоко.

„Някакъв човек ме разпозна и се развика силно, искайки ми пари. Стресната се подхлъзнах и паднах на леда. Лежах 15 минути на земята, умираща от болка, като десетки хора ме подминаваха. Сигурно ме мислеха за просякиня или наркоманка. Най-накрая обаче мъж и жена ме разпознаха и ми се притекоха на помощ. Съпругът ми беше паркирал в другия край и нямаше никаква видимост към мен, а и мобилният ми телефон бе в него", разказва за патилата си обичаната от всички новинарка.

След рентгеновата снимка се оказва, че Салич е счупила жестоко глезена си на цели три места, тъй като при падането тежестта на тялото й се е стоварила върху крака й. Глезенът на Ани в момента се крепи на три метални пирона и е гипсиран, научи Всеки ден

Тя се движи с патерици а когато легне, кракът й виси във въздуха. „Тепърва ми предстоят снимки, които ще покажат как ще премине рехабилитационният период. Психически съм се подготвила вече, че поне още 6 месеца ще си бъда вкъщи. В началото бях много стресирана и чувствителна, изпаднах дори в депресия. Сега обаче приемам нещата по-спокойно. Единствено се моля да проходя", отправя слова към небесните сили Ани .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !