Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Застраховаха лицето наш модел за 350 000 хиляди

отпечатай новината

18.03.2013 13:45 | Видян 2240 пъти

Застраховаха лицето наш модел за 350 000 хиляди

Застраховаха лицето на наш модел за 350 000 лева. Илиян Никълъс е един от най-успешните ни модели в чужбина, идеята да застраховат лицето му дошла от агентите му. Илиян е печелил световен конкурс по красота, попадал е в топ 50 в класация за най-красивите модели в света на световно списание, а сега работи с една от най успешните модни агенции в света, също така се занимава със социална дейност в организация, обединяваща топ модели от цял свят.

В модните среди все повече се коментира решението да застраховат лицето на модела, като се носят всякакви версии от какво е било породено това.

Никълъс е забъркван в множество скандали, свързани с любовния му живот, свързван е с най-различни родни футболисти и бизнесмени. Лятото модела беше набеден в анорексия след като папарак го излови на плажа по бански, въпреки че Никълъс категорично отрича да е бил болен, или да е болен от анорексия, снимките и слабото му телосложение говорят друго.

Моделът е студент по Актьорско майсторство, и казва, че успешно успява да съчетава моделството и актьорството, даже вече има първите си завоевания в актьорската си кариера, той признава, че основно се е съсредоточил върху обучението си за актьор. Една от последните новини около чаровника е, че ще играе в нов обещаващ турски сериал, заедно с едни от любимите турски актьори.






автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !