Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Енрике Иглесиас стерилен?

отпечатай новината

29.03.2013 10:00 | Видян 3085 пъти

Енрике Иглесиас стерилен?

Горещ слух обикаля музикалните среди. Братът на Енрике Иглесиас Хулио- младши е издал пред пресата, че в най- скоро време ще става чичо. Новината обаче още не е потвърдена от Енрике и неговата любима тенисистката Анна Курникова, пише Уикенд.

"Аз не, но Енрике може би скоро ще се жени. Готви се изненада. Не съм против брака, но смятам, че е по- важно да се отгледат и възпитат деца. Бракът не променя нищо", обяви Хулио в свое интервю, с което без да иска издаде плановете за своя брат.

По думите му бившата тенисистка може би вече е бременна. Повече подробности за личния живот на баткото си обаче Хулио- младши не пожела да разкрие.

Енрике и Курникова са заедно от 11 години а слухът гласи, че само бебе може да ги накара да официализират връзката си. Досега двамата неведнъж са били набеждавани, че смятат да се сдобият с наследници, но клюките никога не се оправдавали. Същевременно жълтата преса твърди, че Енрике от години бил стерилен и не можел да остави потомство. Певецът обаче категорично не искал да пробва процедурата инвитро.
 
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !