Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Благо Джизъса: Оставам в Русия доживот!

отпечатай новината

15.04.2013 13:45 | Видян 4873 пъти

Благо Джизъса: Оставам в Русия доживот!

Българският футболист Благой Георгиев няма никакво намерение да се връща у нас, пише "България Днес"

Набожният играч с прякор Джизъса от години рита в Русия. Той бил толкова доволен от условията на живот там, че категорично искал да остане със семейството си дори и след края на своята кариера.

"Нямам никакво намерение да се връщам в България. Тук за един месец печеля толкова, колкото в родината ми ще изкарам за една година. Всичко си имам и хората ме уважават. Да не съм луд да се махна?", коментирал Благо пред един от близките си приятели у нас.

Георгиев разкрил, и умопомрачителни факти от приятелството си с чеченския президент Рамзан Кадиров, който е собственик на бившия отбор на Благо - "Терек" (Грозни). Милиардерът бил толкова благосклонен към българина, че често му правел уникални подаръци.

Само за едно попадение Благо е взимал лична премия от 1 милярд евро. Щедростта на шефа му се е изразявала и в подарени автомобили. За тима от Грозни Благо има 105 мача и 7 гола.

От този сезон обаче той се премести в друг финансово обезпечен тим, този на "Амкар" (Перм).  Според неофициалните информации Георгиев ще получи 5 милиона долара в Перм за следващите три сезона.

Футболистът очаква второ дете това лято от половинката си Христина, с която все още няма граждански и църковен брак. Двамата живеят заедно в Русия с дъщеричката им Йоана. Бившата гимнастичка настоявала да роди отново в България, но Благо бил против. Според първоначалните прогнози втората рожба на футболиста би трябвало да е момче и ще се роди през юли.

Снимка: sportal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !