12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Радина татуира върху себе си името на любимия

отпечатай новината

24.04.2013 12:45 | Видян 2507 пъти

Радина татуира върху себе си името на любимия

Тези дни Радина Кърджилова се похвали с първата си татуировка, пише „България днес”. „Написах „Деян” на безименния пръст на лявата ръка. Мисля това да е първият и последният ми татус. Преди време с Деян си говорихме за любовта и аз споделих, че ще му докажа моята по изненадващ начин. Е, дойде и това време – името му вече краси ръката ми” – вдъхновета е красивата актриса.

Радина се решила на тази стъпка седмица преди да влезе в риалитито „Къртицата”, в което се подвизава и любимият й Деян Донков. От своя страна той е подготвил също сюрприз за изгората си, но ще го разкрие, когато напусне предаването. Актьорът замисля с парите, изкарани от шоуто, да заведе половинката си не екскурзия в Гърция.

„Няма да се отърве само с екскурзия. Мечтая за куче, колело и мъж. Кучето го имам, мъжът до мене – също, значи остава само колелото. Ако Деян не ми го подари за рождения ми ден на 17 юни, ще присвоя неговото” – шегува се Радина Кърджилова . 27-годишната красавица споделя, че вече е готова за дете и се надява да стане майка, преди да навърши 30.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !