Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

"Денсинг старс" се превърна в сапунка

отпечатай новината

02.05.2013 09:10 | Видян 2131 пъти

"Денсинг старс" лъжат като цигани всичките си фенове. В предаването явно решиха, че са таблоид, и започнаха да пускат клюки сами за себе си с надежда да накарат вестниците да пишат за звездите им.

Най-прясната измишльотина, която им дойде на ума, е, че Део още не си е легнал с хубавата Елена, с която били гаджета вече повече от месец. Поне 20 минути от шоуто в понеделник бяха отделени на огромния проблем на изкуствения блондин, който се чудел как да освободи напрежението, пише Всеки ден.

Всичко това вероятно би изглеждало интересно, ако само седмица по-рано самият той не бе обявил в почти прав текст, че работи за бебе. "Дай, Боже, майка ми скоро да стане баба!", каза Део. И убеди всички, че Елена едва ли не вече е бременна. "Поне да си подреждаха клюките в нормална хронология - първо да си легнат, а после да правят бебето!", коментират ядосаните зрители и се чудят дали пък скоро няма да ги зарадват с репортаж от спалнята на двойката - да видим в крайна сметка какво правят в нея.

Другата опашата интрига е свалката между Петко Димитров и Яна. Заедно ли са, или не са? Това е въпросът. Уж тя е с Орлин Павлов, но флиртува с него. Едва ли е останал фен на предаването, който да не е осъзнал, че цялата тази история е съшит с бели конци трик на продуцентите.

Няма да бъде изненада, ако до 2-3 седмици се окаже, че Ангел и Дорина също са гаджета, а Румен реши да сватоса своята партньорка за сина си. И накрая вместо танци зрителите ще гледат сапунен сериал.

Въпреки безплодните опити на екипа да поддържа интереса с изкуствени скандали, рейтингът на "Денсинг старс" е почти 2 пъти по-нисък от този на „Гласът на България", показва справката. Така че явно хората не са идиоти и им е писнало да ги лъжат за щяло и нещяло!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !