Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Венета Харизанова завъртя главата на Робърт де Ниро

отпечатай новината

08.05.2013 10:15 | Видян 2757 пъти

Венета Харизанова завъртя главата на Робърт де Ниро

Венета Харизанова успя да се докосне до холивудската легенда Робърт де Ниро , научи blitz.bg. И не само това, ами и да го прегърне приятелски. Амбициозната моделка и новоизлюпена актриса постна снимка във Фейсбук с 69-годишния ветеран, а той изглежда видимо доволен от ситуацията.

Коментарите на приятелите на Венета са повече от красноречиви. Едни открито пожелават на Харизанова в скоро време да работи с много от големите имена в световното кино, а не само с Де Ниро. Други шеговито подхвърлят, че на актьора не му е било особено лесно да държи в прегръдките си толкова красива жена като Венета .

Харизанова прекарала доста време в компанията на Робърт де Ниро по време на краткото му гостуване у нас за снимките на филма „Опасен гост”. През цялото време Вената била личен асистент на величието и освен че се грижела нищо да не му липсва, тя играела и ролята на екскурзовод из столичните потайности.

Омъжената красавица завъртяла главата и на друга звезда от Холивуд - Джон Траволта. Той пристигна в България малко преди Де Ниро. Впечатлен от Венета , Траволта я направи свой личен асистент, а тя строго пресяваше мераците на медиите, които искаха да се доближат до него. След като знаменитостите отлетяха, брюнетката обясни в тв интервю, че е направила мусака на Траволта и Де Ниро.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !