Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Майкъл Дъглас стана гей заради награда

отпечатай новината

22.05.2013 16:00 | Видян 2663 пъти | Гласували 3

Майкъл Дъглас стана гей заради награда

Майкъл Дъглас, въпреки че е в пенсионна възраст, стана гей на стари години. Причината е стремежът му да вземе актьорската награда в Кан с ролята на знаменития пианист от близкото минало Либераче. В кожата на неговия млад любовник и автор на книгата, по която е направен сценарият, влиза Мат Деймън.

Проектът "Зад свещника" е трябвало да бъде реализиран още през 2010 г. Но великия режисьор Содърбърг е решил да изчака възстановяването от рак на гърлото, което претърпя Дъглас. "Завръщам се в голямата игра", обяви снощи в Кан Майкъл Дъглас. Филмът ще бъде показан още тази неделя по НВО и така старият актьор ще може да се включи и в битката за тв наградите Еми, както и за Оскарите идната пролет.

В деня на старите кучета на Ривиерата Робърт Редфорд не само показа новия си филм "Всичко е изгубено", но и анонсира следващия си проект, в който ще включи и друг от мохиканите на Холивуд - Ник Нолти.

Междувременно в Кан типи трескава подготовка за утрешния бал на Шарън Стоун в подкрепа на битката със СПИН. Лично Роберто Кавали е поел дизайна на градината и салоните на най-ексклузивния хотел на целия Лазурен бряг - Кап д'Еден Рок или Носът на Райската скала, където ще гуляят богатите и известните.

Интериорите ще бъдат решени в любимите на италианеца зеброви и тигрови шарки и дори кожи, а кувертът минава 5000 евро.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !