12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бившата на Врачански: Той е прекрасен

отпечатай новината

23.06.2013 09:00 | Видян 1870 пъти

Бившата на Врачански: Той е прекрасен

Бившата приятелка на Калин Врачански , актрисата Силвия Петкова, сподели, че не я притеснява това, ако някой ден й се наложи да играе заедно с ексгаджето си в един филм. "Не ме притеснява това, Калин е прекрасен човек и е страхотно да си партнираш с него", разкри Силвия в тв интервю.
Тя стана популярно лице чрез участието си в сериала Революция Z, където играе учителка по български език и литература. Врачански доби по-голяма слава от нея с участието си в лентата Стъклен дом. До този момент обаче двамата не са се срещали заедно на една и съща снимачна площадка.

Преди няколко дни Врачански отпразнува 32-ия си рожден ден с компания на морето. Актьорът бе къмпинг Градина, за да почерпи най-верните си приятели. Той се похвали, че е получил страхотни подаръци. „Единият от тях е да карам самолет. Нямам търпение да си вдигна адреналина. Другият подарък, който също ми взе акъла, са билети за лондонската постановка Хенри V с Джъд Лоу догодина. Нямам търпение да стегна куфарите за Англия”, похвали се актьорът в предаването Преди обед по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !