Млада двойка съжителства с духове от...

Хитовият британски ситком на BBC One „Призраци“...

Българка изрисува роклята на Мария от...

"Впечатляващата картина на роклята на Мария Бакалова, с...

Милото открадна Калин Врачански

отпечатай новината

27.06.2013 09:30 | Видян 2224 пъти

Милото открадна Калин Врачански

Калин Сърменов покани най-голямата звезда на театър „София" в Сатирата и е на път да го открадне. Засега актьорът от „Стъклен дом" ще играе само в една постановка на сцената, която ръководи Милото от „Седем часа разлика".

Герои от трите най-любими родни сериали се събират в Сатиричния театър за най-новата пиеса. Освен Врачански и Сърменов в нея ще участва и Големия близнак Кирил Ефремов от „Под прикритие". Постановката се казва „Златният телец" и репетициите за нея вече започнаха.

Първата беше насрочена веднага след приключването на шоуто „Къртицата" по ТВ7. Кирил Ефремов обаче я пропусна, защото беше твърде зает да дава интервюта, след като се разбра, че именно той е бил саботьорът в риалитито, а после замина да си почине няколко дни на морето. Въпреки това обаче работата по новия спектакъл тече с пълна сила.

Калин Врачански пък бил много доволен и тъй като вече не е на щат в театър „София", може и да бъде назначен в Сатирата. Милото, още след като стана шеф на трупата, се закани да привлече най-хитовите актьори. Той вече направи удар с „Трите мечки" - Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Сега разчита на пълни салони и за дуото Врачански - Ефремов.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !