Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Близнаците на Милко ще зубрят в езикова

отпечатай новината

28.06.2013 09:45 | Видян 1802 пъти

Близнаците на Милко ще зубрят в езикова

Притежателя на най-палавия мустак в попфолка Милко Калайджиев вдигна наздравица за приема на близнаците му в езиковата гимназия в Хасково, пише Монитор.

Най-близките приятели на семейството му поляха радостната новина в домашна обстановка, а пред медиите откривателят на Преслава прояви скромност. "Е, нищо не се е случило толкова. Момчетата ми са обикновени деца, като всички са си учили. Не съм им ходатайствал, а са показали знания и затова са се класирали", казва Милко.

Почти 14-годишните Антонио и Александър са изкарали сред най-високите оценки на приемните изпитите по български език и литература и математика, а имената им оглавяват списъка на първенците с мерак за школото. Те ще изучават като първи език немски, а вторият ще е английски. "Радват се, че са приети, но идва моментът на неизвестното. Очаква ги нов град, нови приятели. Ще им бъде трудно в началото", разсъждава изпълнителят на "За да те забравя".

Наследниците му ще се запишат днес, а зевзеците отсега се шегуват, че езиковата си е осигурила безплатно музикално оформление за абитуриентския им бал след пет години. Калайджиев не скри, че със съпругата му Маргарита винаги са насърчавали децата си да наблягат над читанките: "Жена ми в това отношение няма спирачка. С нея не сме пропускали родителска среща".
 
Той е щастлив, че Антонио и Александър не тръгнали по неговия път  към музиката. През последните седем години двамата тренирали тенис и били сред обещаващите кадри на националния отбор за младежи. "Отказаха се точно две години преди Григор Димитров да победи Джокович. Така решиха и аз не им се бъркам", обясни Калайджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !