Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ивет Добромирова лапна супер апартамент на опашката на Коня

отпечатай новината

05.07.2013 11:10 | Видян 4687 пъти

Ивет Добромирова лапна супер апартамент на опашката на Коня

Героинята от барикадите при парламента и бивша пиарка на експремиера Марин Райков - Ивет Добромирова, майсторски е осребрила присъствието си на "Дондуков" 1 по време на служебния кабинет, разкрива Всеки ден.

Докато е давала ценни съвети на служебното правителство, фаталната имиджмейкърка, която успя да срази и сърцето на Росен Плевнелиев, се е сдобила с апартамент мечта в най-баровския район на София, на опашката на Коня.

Бюджетната служителка, която би трябвало да получава около 1000 лева заплата, е успяла да купи просторното жилище, което би издънило джоба дори на едър бизнесмен. Жилището освен просторно имало невероятен изглед към "Цар Освободител", твърди наш източник.

Сега Добромирова можела буквално по пантофи да прескача до протеста пред Народното събрание. Нейни бивши колеги завистливо споделят, че за дома бижу Иветка трябва да се е изръсила повече от 500 бона в евро, освен ако не го е получила по сложни държавни схеми със замени и промени на списъци.

Но дори да е дала толкова, парите си струват, защото за имот в артистичното сърце на София мечтаят и най-големите богаташи, коментираха скромните служители. Въпреки презадоволения си бит Добромирова се прочу като първа активистка в протестите пред парламента и умело дирижира играта, като влиза в ролята на ощетена и зове към бунт срещу олигарси и затъналите в корупция.

Запознати отбелязаха, че добре осигуреният съпруг на Добромирова вероятно е подбутнал финансово имотната сделка. Бившият консул в Лондон и брат на водещия на "Панорама" Бойко Василев - Румен Петров, хич не си поплюва с парите, тъй като разгръща печеливша дейност с бившия шеф на Агенцията по туризъм Марио ал Джебури.

Русокосата Ивет пък отдавна върти на пръста си бизнесмена, след като преди седмица го прати да блокира кортежа на премиера по пътя му за "Дондуков" 1. Там той с десетина разярени младежи крещя "Оставка", макар това да е направо абсурд за съпруг на говорителка на премиер, та макар и бивш.

Пиарските си умения Ивет изтренира не само върху гърба на благоверния си, а още в началото на протестите, когато вкара своя служителка от пиар агенцията си "Про пиар" да говори от името на демонстрантите пред телевизиите. Най-тежката карма на Добромирова обаче е връзката ѝ с фондацията на милионерите "Типинг пойнт" на кръга Прокопиев.

Мнозина я определят като пиар и оръдие именно на милионерите, които тръгнаха да правят нова дясна партия. Говори се, че тя и съпругът ѝ Румен действат като оръдия на "Типинг пойнт" на протеста, като над тях лично бди президентът Росен Плевнелиев.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !