Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Милионер живее като клошар

отпечатай новината

09.07.2013 16:00 | Видян 2067 пъти

Милионер живее като клошар

Милионер живее като клошар с един хляб на седмица и половина и се радва на парче кашкавал. Куриозното е, че мъжът е собственик на цял блок в баровския квартал "Хиподрума", който струва близо 2 млн. лева, пише Телеграф.

Възрастният мъж разказва, че живее като клошар – рови по кофите и разчита на подаяния. Пенсията му е 180 лева, а тази на съпругата му – 200, но повечето ѝ пари отивали по болници. Любен Божинов се пенсионирал като военен, навремето поправял зенитни оръдия.

Дядото става собственик на кооперацията след серия от перипетии и фалити на строителни работници. Собствениците на апартаменти постепенно отказали да си търсят правата и така Любен Божинов останал сам в новопостроения блок.

С течение на времето той успял да напълни с боклуци пространството от първия до последния етаж. На практика цялата сграда била превърната в кофа за боклук. Кооперацията все още нямала акт 16. Преди време дал 14 хиляди евро на свой познат, за да я узакони, но той го завлякъл с парите. Самият имот е оценен на 2 млн. лева и то по най-ниските тарифи.

Снимка: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !