12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Президентски апартамент в класацията на "Топ 101 апартаменти в света"

отпечатай новината

19.07.2013 09:15 | Видян 1192 пъти

Президентски апартамент в класацията на

Президентският апартамент на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Пентхауз апартаментът на "Хотел Vier Jahreszeiten Кемпински Мюнхен" и Петстайната Делукс Вила с басейн в "Кемпински Хотел Haitang Bay Sanya" са включени в класацията "Топ 101 апартамента в света" на списание "Еlite Traveler" в заглавната статия на изданието за периода юли-август, 2013 г.

Създадено през 2001 г., "Еlite Traveler" е списание за хора, с най-висок стандарт на живот, което предоставя информация, свързана с пътувания и обслужваща интересите и класата на туристи от елитното общество, и което асистира при планирането на пътешествия и избора на правилен продукт. Списанието проучва всички аспекти на пътуванията и стила на живот, от семейни ваканции и романтични пътешествия до бизнес пътувания.

Всеки брой предлага детайлна информация, която обхваща всички аспекти на луксозния начин на живот, включващи пътувания, мода, бижута, часовници, алкохолни напитки, автомобили, яхти и недвижими имоти.  
Списанието излиза в тираж от 101 806 копия и има 17 300 уникални онлайн посетители на месец. Списание "Еlite Traveler" се дистрибутира в световен мащаб в повече от 100 държави на частни самолети и частни самолетни-терминали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !