Президентът на море: Фото на деня

Президентът Радев е в Бургас и не пропусна "да се топне"...

Съдят треньорка по баскетбол, правила...

Бивша гимназиална треньорка по баскетбол от щата Ню Йорк...

Кмета на Созопол коронова гъркиня за кралица на града

отпечатай новината

22.07.2013 13:15 | Видян 4684 пъти

Кмета на Созопол коронова гъркиня за кралица на града

Панайот Рейзи постави короната върху главата на 16 годишната Александрина Цветкова, която журито избра единодушно за победителка в Мис Созопол. Зрелищният  конкурс се проведе на Амфитеатъра в града и събра над 2000 души.

„Не сме провеждали Мис Созопол от 1978 година, но след като днес видях колко красиви момичета излязоха на сцената и колко много хора се събраха да ги гледат, смятам да превърнем конкурсът в традиция” – обеща от сцената кметът Рейзи.

Подгласнички на Александрина станаха Марина Янакиева и Ивелина Иванова. Техните корони и ленти връчиха Мисис България 2012 Йордана Димитрова и актьорът Тодор Дърлянов, по известен като Тео от „7 часа разлика”. В журито бяха още общинският съветник Илиян Стефанов, моделът и съорганизатор Ваня Кирова, Мини Мис Созопол Янита Бардукова, Мис Бургас България Полина Добрева, която връчи лентата на специалната награда на лице на “Sugar  free”. Прецедателят на журито Любен Дилов-син, се превърна в рефер на най-зрелищната част, изборът за Момиче на публиката. След бурни аплодисменти и викове от страна на гостите на финал останаха Николета Ангелова и Таня Качакова.  С типичното си чувство за хумор Любен Дилов се пошегува, че може да не говори, но слуха му е прекрасен. Той безпогрешно определи, че Таня Качакова е получила повече зрителски аплодисменти.

Участничките дефилираха на специално подбрана музика в три тура – изработени за събитието рокли с надпис Мис Созопол, с банските на Шугърфрий и официлните тоалети на модна къща „Тонена”.

Между туровете пяха младите музикални надежди на град Бургас – Георги Пеев и Дамян Запрянов, както и красивата несебърлийка Sun Heart, която скоро ще видим в дуетно видео с Дичо. Водещи на стилната церемония бяха  Нина Никол и Бог Нептун, в лицето на републиканския ни шампион по грабане Константин Вълчев.

 Галерия със снимки от конкурса можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !