Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Daniel Dexter кани родните фенове на Cacao Beach

отпечатай новината

23.07.2013 17:15 | Видян 1576 пъти

Daniel Dexter кани родните фенове на Cacao Beach

Традиционно на Cacao Beach гостуват най-известните имена от елктронната сцена. На 25 юли специален гост на най-известния плаж по Южното Черноморие ше бъде продуцента и DJ Daniel Dexter. От няколко години насам живее в Берлин, като определено може да бъде определен като работохолик.

Издава за лейбъла на Steve Bug Poker Flat Recordings, както и за Semester Music, OFF Recordings и Mother Recordings. Дебютният му албум “Focus On: Daniel Dexter” беше издаден през март 2013 от Poker Flat Recordings и включва интересна комбинация от негови оригинални тракове и от най-добрите му ремикси. Любимите му стилове са изчистен house, Chicago House и Detroit Techno. От друга страна Daniel Dexter не се ограничава само в един определен жанр.

Неговите сетове са изпълнени с еуфория, стил и оригиналност. Представляват микс от абстрактни мелодии, съчетани с танцувален ритъм и променящи се перкусии. Daniel Dexter определено е познавач на музиката, владее отлично професията на DJ, притежава перфектна техника на миксиране и изключителна колекция от дискове. Освен това e и горещ любител на купона.

В началото Daniel Dexter е любител на пънка, но в последствие е завладян от електронната музика. Машинният звук на групи като Kraftwerk му прави толкова силно впечатление, че на 16 години закупува сам първото си оборудване за диджеи. Започва да се интересува от ъндърграунд културата в Бавария и тогава открива нелегалните партита в изоставени фабрики и празни сгради в родния си град Инглощад.

Често сетовете му там продължават повече от 7 часа, като дори напитките му не са заплащани от клубовете. Въпреки това е толкова ентусиазиран, че започва да продуцира собствени тракове. Малко след началото на 21-ви век се пренася в Берлин, привлечен от развиващата се музикална сцена там. След първите му издадени композиции е канен все по-често като основен DJ.

Заради професионалните си ангажименти посещава градове като Ню Йорк, Истанбул, Лондон, Париж, Барселона, Лос Анджелис, Амстердам, Тихуана, Хелзинки, Москва. Неговите композиции днес могат да бъдат открити в кейсовете на такива имена като as Laurent Garnier, Steve Bug, Erol Alkan, DJ Hell, Sasha, Tiefschwarz, Miss Kittin, Kevin Saunderson, Modeselektor, Jesse Rose, John Digweed, A-Trak и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !