Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Николета заряза детето при прабаба му

отпечатай новината

09.08.2013 09:15 | Видян 4278 пъти

Николета заряза детето при прабаба му

Улисани в проблемите около брака си, Николета Лозанова и Валери Божинов напълно забравиха малката Никол. Детето, което е на година и 4 месеца, е оставено на грижите на прабаба му, докато майката и таткото си правят напук, научи vsekiden.com.

И преди Николета и Валери да се скарат, Никол често беше зарязваkа при майката и бабата на бившата плеймейтка. През това време семейство Божинови обикаляха софийските кръчми и клубове и се хвалеха с нощните си подвизи заедно със свои дружки като Азис и Ванко 1.

Сега обаче детето е оставено да расте почти като сираче. Да се грижат за него е последната грижа на майка му и баща му, които са пред окончателна раздяла. Вманиачени в идеята да си правят мръсни номера и да се дразнят взаимно, те понякога дори забравят, че имат дете, и само татуировките с името на Никол им го напомнят.

Родителите на Николета също нямат много време за момиченцето, защото са заети да развиват малкия си бизнес на село. Така че внимание на Никол обръща само прабаба й.
Възрастната жена храни, къпе и облича момиченцето, извежда го на разходки в Пловдив, разказва му приказки и дори си играе с него, когато няма други деца наоколо.

През това време мама Николета се фръцка в Милано и се прави, че уж работи. Тя се чуди как да спаси брака си и какво оправдание за пред хората да измисли за раздялата си с Валери. Футболистът пък тренира с „Локо" София и само от време на време се обажда по телефона, за да чуе дъщеря си, колкото да не забрави детето, че има баща.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !