Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Варненци се претрепаха заради "Непобедимите"

отпечатай новината

22.08.2013 09:45 | Видян 1324 пъти

Варненци се претрепаха заради

Вече няколко дни Варна се е превърнала в истинска кино сцена. Взривове, екшън, преследвания с коли се разиграват под Аспаруховия мост, видя Всеки ден.

Толкова много звезди са се изсипали в морската ни столица, че варненци направо се изпотрепаха, и то буквално, с надеждата, че ще зърнат величията Силвестър Сталоун и Уесли Снайпс.

При първия снимачен ден взривовете привлякоха вниманието на преминаващите по моста и именно това станало причина за тежката верижна катастрофа рано сутринта в понеделник. Тогава един в друг се нанизаха осем автомобила, пострада и един човек.

"Любопитството уби котката, за малко да направи същото и с тези шофьори. Да си бяха гледали пътя, вместо да зяпат екшъни", коментираха свидетели на случката.

Откакто текат снимките на филма, десетки хора се навеждат от основите на моста, за да зърнат холивудските звезди. На яките момчета от охраната на Слай често им се налага да поступват любопитковци, които се опитват да нахалстват на звездите.

Заради строгите мерки за сигурност по време на снимките във Варна мнозина остават разочаровани, че не могат да вземат автографи от холивудските звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !