Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Подпалиха имоти на Милко Калайджиев за 200 бона!

отпечатай новината

23.08.2013 18:00 | Видян 2405 пъти

Подпалиха имоти на Милко Калайджиев за 200 бона!

Милко Калайджиев понесе огромни щети в размер на около 200 000 лева, след като около родния му Свиленград се развилня истински огнен ад. За последните 24 часа в района изгоряха повече от 20 000 дка гори, сред които попадат и парцели собственост на музиканта, пише lifestyle.bg.

Въпреки неуморните усилия на огнеборците, помощ от строителите на автомагистрала „Тракия", военните, земеделски стопани и митничари от „Гранична полиция", пожарът бе овладян след цяло едно денонощие с общи усилия. През това време огнената стихия предизвика щети в общ размер за милиони. За щастие професионалната намеса на пожарникарите предотврати превръщането на инцидента в драма, тъй като малко оставаше да бъде изпепелено село Равна гора. Огънят е спрян на по - малко от 50 метра от първата къща.

Наш кореспондент от Свиленград предаде, че Милко Калайджиев отказва всякакъв коментар по случая. Любимецът на народа обаче е видимо посърнал, а настроението му е паднало под кота нула. Не иска да говори дори и по любимата си тема за своите синове, които наскоро го зарадваха издържайки успешно изпитите за прием в елитна гимназия. Не е ясно дали горите на Милко са застраховани срещу природни бедствия.

Много пъти Милко Калайджиев е разкривал, че парите си получава с къртовски земеделски труд и търговия. Отглежда лозя и други земеделски култури, като умело реализира реколтата на пазара. „Музиката е само за удоволствие, тя ме крепи в живота. Но от нея пари у нас не се правят", казва певецът.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !