12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Петя Буюклиева с 10 куфара дрехи в "Музикална академия"

отпечатай новината

09.09.2013 14:45 | Видян 2205 пъти

Петя Буюклиева с 10 куфара дрехи в

С цели 10 куфара влиза Петя Буюклиева в риалитито "Музикална академия", научи "Всеки ден". Тя е една от звездите от златното поколение на българската естрада, които са поканени да премерят сили с младите в шоуто на ТВ7.

Още отсега шармантната Петя Буюклиева се зарича да удари в земята конкуренцията в "Музикална академия" и да покаже, че макар и вече на години, по нищо не отстъпва на новите музикални звезди. Затова вече обикаляла по магазините, купувала тоалети на кило и подреждала куфарите, макар че стартът на шоуто е чак на 24 септември. Багажът, който си е приготвила до момента, е по-обемен от този на всички останали участници, взети заедно, разкриха пред "Всеки ден" близките й.

"Аз бях първата певицата в България, която въведе специалния стайлинг на сцената. Преди мен всички излизаха пред публика така, както си ходеха и по улиците", похвалила се Петя. Освен с много дрехи, тя е решила да впечатли аудиторията и с екстравагантните си прически, които открай време са нейна запазена марка. Затова влиза в академията с личен коафьор.

Продуцентите Иван и Андрей успяха да ангажират и Мариана Попова в шоуто си, но не като състезател, а като ментор на младите звезди. Все още неизвестните таланти пък ще бъдат ръководени от Рут Колева, която двамата си харесали още в "Къртицата". Както "Всеки ден" първо писа, музикален продуцент на златното поколение ще бъде Катя от "Ритон". Сред участниците, освен Петя Буюклиева, са Стенли и Криско.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !