Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ексхибионист ли е Жоро от Музикална академия?

отпечатай новината

03.10.2013 11:00 | Видян 3464 пъти | Гласували 1

Ексхибионист ли е Жоро от Музикална академия?

Уж тихият и скромен участник в Музикална академия Георги Кючуков, се оказа много отворен в живота си извън шоуто. Клюкари му приписват какво ли не с позабравения варненски продуцент Иван Иванов - Дядото, който се представя за негов импесарио. От тази връзка най-губещ се оказва друг изпълнител на Дядото - Георги Дюлгеров, който десетина години се промъква в други музикални формати.

Неотдавна, след като видял, че няма да си върне фаворитското място, Дюлгеров публично започнал да оплаква съдбата си и да циври на раменете на приятели, че Иванов го е заменил с друг. Кючуков бил под пълната опека на Дядо и бил напълно обсебен от продуцента. Той му забранявал срещи с други хора от музикалния бранш и го държал доста изкъсо, ако се вярва на мълвата. Софийската клюка обаче твърди, че Кючуков променил тези навици на скромност, когато записал да учи в Консерваторията.

Той се събирал с нежни момчета на неговата възраст, които намирал във Фейсбук и сайта Гепи ме. За да тушира сексуалните пориви на питомеца си, Иван Иванов веднага пристига в София и дори заживява на квартира тук. Това обаче не спира младежът да си развява байрака и други голотии насред НДК, където очевидно пиян или под въздействието на други вещества се е снимал напълно гол, както сами се убеждавате от сензационния кадър. Приятели на Кючуков твърдят, че Георги няколко пъти посещавал психиатър и цяло лято бил на много силни транквиланти, в което не вярваме, понеже момчето изглежда пределно спокойно на екрана.

Негови колеги от Консерваторията твърдят, че във Варна, откъдето е, той живеел с майка си и дядо си, в изключително малък дом. Кючуков носел червени прашки и това изненадвало майка му, когато се появявали за пране. В певческите среди Дюлгеров пък признавал, че чул от Любо (Х фактор) и други известни певци мъже, че Кючуков ги търсел , за да си създава силно лоби от известни омекотители в столицата. По отношение на Любо певецът ударил на камък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !