12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Диляна Попова в афера с Юлиaн Костов

отпечатай новината

12.10.2013 09:00 | Видян 4145 пъти

Диляна Попова в афера с Юлиaн Костов

Моделът Диляна Попова станала много близка с плейбоя от Африка: Звездите сигурно са полудели Юлиан Костов. И това не е нагласена работа. Двамата напоследък прекарват много време заедно, но реално засега нищо не се е случвало по между им. По-вероятно е обаче тази сюжетна линия да не се развие до края, като причината е, че Юлиан си има приятелка в България.

В момента зрителите на bTV гледат епизоди, които са на запис и тепърва ще се запознават с развитието на отношенията между участниците. Сценаристите обаче са избрали роля на всеки един от тях. Така например във всяко риалити има по един човек, който обича да прави скандали, и задължително - един, когото повечето жени да харесват. И не само момичетата от шоуто, а изобщо и зрителите. Ето тази, общо взето, най-сладка роля май в първия сезон на предаването сценаристите дават именно на Юлиан. Тепърва ще видим кадри, които доказват това. Как той се грижи за другите, винаги отстъпва, а всяка задача изпълнява перфектно. Почти непобедим е. Никой от мъжете в шоуто няма лошо мнение за него, а жените наистина го обожават. Какво ще стане обаче между него и красивата Диляна в реалността, все още не е известно.

Манекенката вече се завърна като преродена от приключението си в Африка.“Оцених много неща там - водата, храната, природата. Всички тези неща, които тук са ни даденост. Имала съм много периоди и моменти в живота, в които съм искала да бъда нещо повече - да бъда по-бърза, по-добра в определени неща, да бъда по-умна или каквото и да било. Винаги съм искала да бъда нещо повече. Това беше моментът, в който аз се почувствах спокойна от това, което съм. Живея така, че да не преча на другите и правя неща, които ме карат да се усмихвам и да се чувствам щастлива“, разказа хубавицата в тв интервю.

Диляна признава, че никога не би се подложила на този начин на живот сама. Обича да пътува на различни места и често си организира екскурзии с приятелки. Те обаче са много цивилизовани. „Открих, че мога да бъда много спокойна. Нямам проблем да живея с много хора, приемам всеки, интуитивно избирам близките до мен хора по начин на мислене. Усетих обаче, че мога да не се напрягам, да съм спокойна и търпелива. Никога не съм имала период в живота си да съм толкова дълго откъсната от света“, споделя още Диляна.

Красавицата обаче нищо не каза за аферата си с Юлиан и предпочете загадъчно да се усмихни.
Първата си сериозна любовна тръпка Диляна изживяла, когато била на 14 години. Родителите на бъдещата моделка обаче не посрещнали нейните сърдечни трепети с разбиране. Семейният съвет отсякъл, че на 14 години човек трябва да гони добри оценки в училище, а не да върти гаджета. Дори се стигнало до тотална забрана за срещи с въпросното момче, разказва актрисата от сериала Революция Z. Диляна хич не се трогнала от скандалите у дома. След време родителите й приели нейния избор и престанали да роптаят. Избраникът на Попова не бил хулиган, но често се биел с други момчета заради нея. Синеоката прелест от Гулянци и до днес търси типаж като него. За момента тя се появява основно в компанията на приятелката си Яна Грудева. Двете продължават да дирят най-подходящия мъж за нея.

Преди да замине за далечна Ботсвана се разшумя, че Попова има ново гадже. Според клюката актрисата–модел се радвала на нова сърдечна тръпка, но криела половинката си от всички. Причината за това била, че красавицата не искала да се шуми около връзката им. Освен това 30-годишния мъж, не бил нито милионер, нито мутра. Чернокосата звезда се притеснявала, че ако покаже половинката си, връзката им ще се провали. И затова предпочитала да му се радва насаме и не го запознала дори с приятелките си. За разлика от предишните партньори на актрисата Диляна споделяла, че този не може да влезе в листата на топ милионерите. Въпреки това й осигурява стандарт над средния. Независимо от това самата актриса продължава да има финансови проблеми. Тъй като разходите за бутика й са големи, Диляна поела нов ангажимент. За да попълни дупките в бюджета си, актрисата приела да участва в новата продукция Африка:Звездите сигурно са полудели.

След края на риалитито обаче, нещата в интимен план май са се променили?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !