Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Ники Илиев крие 11-годишен син

отпечатай новината

28.10.2013 14:20 | Видян 5059 пъти

Ники Илиев крие 11-годишен син

Звездата от „Забранена любов“ Ники Илиев, който  преди 2 години се ожени за колежката си Саня Борисова има 11-годишен син. Детето се казва Анджело, но не поддържат никаква връзка и Ники отказва да го признае, пише Всеки ден.

Майката на Анджело е Анелия Иванова, тя призна, че е пристигнала в България от Италия, за да натрие носа на бащата на сина си и взе участие в първия сезон на Биг Брадър.Влизането й в шоуто било нейното отмъщение за него, тъй като Анелия била зарязана два дни преди сватбата им бременна.

Макар че от 9 години пикантерията за тайния син на Ники циркулира из артистичните среди, той нито веднъж не е опровергал публично тази мълва. "Не обичам да говоря на тази тема. Достатъчно глупости се изписаха в печата", лаконичен бе Ники Илиев след напускането на Анелия от Биг Брадър.

Бившият манекен и Анелия се запознали преди години във фитнес зала и въпреки, че той е с 6 години по-млад от нея се разбирали прекрасно. Двамата дори планирали сватба, но дни преди да разменят брачните халки младежът се отказал от брака.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !