12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Негър е татко на сестрите Кардашиян

отпечатай новината

29.11.2013 17:30 | Видян 2830 пъти

Негър е татко на сестрите Кардашиян

Най-прочутият обвиняем в американската история О Джей Симпсън е биологичният баща на Клои Кардашиян.Досега бе ясно, че риалити звездата е рожба от брака между Крис Дженър и световноизвестния адвокат Робърт Кардашиян, който защитава бившата американска футболна звезда в процеса на века в Калифорния, пише България днес.

"Истинският татко на момичето е О Джей. Рано или късно това щеше да се разчуе. Крис интимничела със Симпсън, когато семействата им били заедно на лятна ваканция", твърди Норман Пардо, мениджър на 66-годишната футболна легенда. През 2008 г. О Джей бе осъден на 33 г. затвор за въоръжен грабеж и отвличане и в момента изтърпява наказанието си, поради което не може да отхвърли или потвърди спекулацията.

"Винаги, когато съм говорил с него по тази тема, той загадъчно се усмихва и с поглед отговаря, че нещата са точно такива", допълва Норман. 57-годишната Крис, която през 1991 г. се развежда с топадвоката на Америка, починал през 2003 г., и се жени за олимийпския шампион по десетобой от Монреал 1976 г. Брус Дженър, реагира като ужилена и побърза да отрече слуха.

"Никога пред живота си не съм чула по-глупаво изявление. Вярно е, че ние с О Джей сме се виждали и сме се събирали на семейни срещи, но аз родих Клои и най-добре зная кой е нейният баща. Цялата щуротия е просто нелепа шега отпреди години, когато тя вместо с руси къдрици се роди с тъмна черна коса", яростно отговаря мис Дженър.

От 2009 г. Клои е омъжена за цветнокожия баскетболист от НБА Ламар Одъм, а по-голямата й сестра Ким също си пада по мургави момчета. Най-известната от сестрите с арменски произход от 2012 г. е гадже на рапъра Кание Уест, от когото има едно дете.

"Едва ли всичко това е случайност. Голяма е вероятността майката преди време да е подшушнала на момичета си, че баща им има тъмен цвят на кожата, което няма как да не се е отразило в подсъзнанието им", коментират психолози пред таблоидите отвъд океана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !