Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Ники Кънчев се пропи

отпечатай новината

16.12.2013 11:00 | Видян 2138 пъти

Ники Кънчев се пропи

Стресът най-после си каза думата за водещия Ники Кънчев. Мистър „Стани богат" се е отдал на пиянство вследствие на претоварения си работен график през последните 4 месеца, научи Всеки ден. Освен че всеки четвъртък води предаването „Купон на изток от рая" по Дарик радио, Ники бе ангажиран с изнурителните 3-часови лайвове на „Биг Брадър Ол Старс" всеки понеделник и сряда.

52-годишният шоумен от Червен бряг не издържал на напрежението и използвал рекламните паузи, за да си налее чаша уиски, разкриха зрители на живото предаване, които станали неволни свидетели на алкохолното му опиянение. Така до края на ефира Ники поглъщал около 300-400 грама уиски, при това на екс.

Именно благодарение на Кънчев преди месец ексцентричният писател Денди обсъждаше кьоркютук пиян номинациите на брадърите във „ВИП Брадър". Ники налял чаша вино на светския хроникьор, за да му прави компания по чашка, но Денди прекалил и се омагьосал от погълнатия алкохол, превръщайки лайва в истинско шоу.

След резила с Денди, на когото носиха вода, кафе, чай, айран и шкембе чорба в ефир, за да изтрезнее, се появи още един резил - фолк певецът Константин. Той връхлетя в студиото с пластмасова чаша уиски в ръка, забрави за какво е там и кротко задряма по време на рекламите.Кънчев прави същото в последните месеци. Той си сръбва както преди ефир, така и по време на живите предавания. „Преди не беше така, Ники имаше закон - на работа никога не пие. Явно обаче от стреса и той взе да си сръбва", коментират го от екипа на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !