12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Колин Фарел имал връзка с Елизабет Тейлър?

отпечатай новината

18.12.2013 12:10 | Видян 2087 пъти

Колин Фарел имал връзка с Елизабет Тейлър?

Това беше последната романтична връзка, която съм имал, но тя никога не е била консумирана, а чувствата бяха само в моята глава", казва холивудският ас Колин Фарел за покойната Елизабет Тейлър в интервю за Елън ДеДженерис, пише vesti.bg

37-годишният Фарел разказва с умиление за Тейлър, която почина на 79 г. през 2011 г.Ирландецът, който е имал връзки с Деми Мур, Бритни Спиърс, Наоми Кембъл и Линдзи Лоън, обясни и как са се запознали. По думите му той се сблъскал съвсем случайно по време на почивката си с екипа, който стои зад звездата и само й пратил много поздрави. Когато се върнал у дома, не спирал да мисли за нея и се обадил на пиара си с молба да го свържат по някакъв начин с киноиконата.
В момента, в който разговарял с пресаташето си и го молел да изпрати цветя на Тейлър, той му отвърнал:"Интересно, точно избирам бели орхидеи за теб, подарък от Елизабет".

Така започнала една непрестанна комуникация между Фарел и Тейлър, предимно по телефона, която продължила около 2 години. "Тя е невероятна жена. Говорехме си нощем по телефона, когато тя бе в болницата", разказва с усмивка Фарел.
Ирландският актьор призна, че през последната година и половина от живота на Елизабет Тейлър е бил в много близки приятелски отношения с нея още през 2011 г. Той бе сред малцината външни хора, присъствали на погребението на кинолегендата миналата седмица, отишла си на 79 години.

В телевизионното шоу “Аксес Холивуд” Фарел сподели, че историята около началото на тяхното приятелство е доста банална. "Ами това е онази стара история, когато момче среща момиче. Момчето досажда на момичето с чести телефонни разговори в неподходящи вечерни часове", каза тогава Фарел. Елизабет Тейлър всъщност беше първата, която даде да се разбере за чувствата й към Колин.

В интервю за мартенското издание на сп. “Харпърс базар” заяви: "Обичам Джони Деп, обичам и Колин Фарел. И двамата са брилянтни актьори с голям размах". На церемонията по погребението на Тейлър Колин Фарел рецитира поемата на Джерард Хопкинс “Оловното ехо и златното ехо”.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !