Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Кошмар на Летище София заради...

3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище...

D2 взривиха клуб Mixtape 5 с коледeн концерт

отпечатай новината

27.12.2013 09:30 | Видян 2419 пъти

D2 взривиха клуб Mixtape 5 с коледeн концерт

D2 буквално разпалиха феновете си на традиционния коледен концерт, когато Дидо излезе на сцената с противогаз и кръстосани пламъци от две горелки, а после забиха тричасов лайв, който включваше две подгряващи банди - CRUSH и Downer Kill, гости на сцената като Стенли и Дани Ганчев (екс-Тангра), Насо Русков и Чарли от Babyface Clan, както и премиера на двата нови видеоклипа на бандата - "Deadman" и акустичната версия на "Секс, лъжи & музика".

Трибюта към култовата банда Тангра започна постепенно, когато Дани Ганчев се качи зад пианото при D2, за да изпълнят с вокалите на Дидо "Черно бяла снимка", преди той да отстъпи микрофона на Стенли за серията от класики „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, части от която изпяха всички музиканти на сцената. Насо Русков пък, облечен със запазената си марка костюм на английско денди, се раздаде в разчупено, пълно с провокации, към публиката изпълнение на "Sympathy for the Devil" и "Jumpin' Jack Flash" на The Rolling Stones.

Самите D2 спазиха обещанието си за ударен лайв само с хитове - от откриващите китарни рифове на новото парче "Deadman" до традиционното закриване с "Не мога да спра да те обичам" нямаше празна секунда, а освен традиционните си кавъри на "Foxey Lady" на Jimi Hendrix и "Ace of Spades" на Motörhead, те изпълниха специална версия на "Working Class Hero" на John Lennon, която посветиха на протестите в България. Клиповете към "Deadman" и новата версия на "Секс, лъжи & музика" вече могат да бъдат гледани на официалните канали на D2 - d2musiconline в YouTube и Vbox7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !