Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Копърфийлд се ожени за 30 години по-млада

отпечатай новината

09.01.2014 17:10 | Видян 1886 пъти

Копърфийлд се ожени за 30 години по-млада

Великият маг и илюзионист Дейвид Копърфийлд мина под венчилото с 30 години по-млада от него булка, научи bgdnes.bg. 57-годишната бивша изгора на немския диамант Клаудия Шифър най-после предложи брак на дългогодишната си приятелка Хлое Госелин.

Родената във Франция манекенка измести от сърцето на най-великия магьосник на съвремието застаряващата руса сексбомба и преди шест години се намърда в леглото му. Оттогава двама са неразделни и имат 3-годишна дъщеря на име Скай.

Модерният Гандалф приключи любовната си драма с един от най-великите модели на ХХ век през 1999 г. и дълго време не можа да намери правилната жена. Едва през 2007 г. 22-годишната тогава Хлое успя да му направи магия и да спечели сърцето му.

"Дейвид е страхотен баща! Той и Скай са най-добри приятели. Удивително е да ги наблюдаваш как играят до забрава. Истинска щастливка съм да ги имам - казва французойката. - Дейвид е уникален. Малко са хората като него. Гордея се с това, което прави. Той сътворява истински чудеса, а в личния си живот е невероятно скромен. Постигнал е толкова много, но когато някой му каже, че му се възхищава, той просто се смее. Сякаш не осъзнава, колко е умен и талантлив", допълва още новата съпруга на Копърфийлд.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !