Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Невена Цонева: Съмнявах се, че съм поредната бройка

отпечатай новината

14.01.2014 09:20 | Видян 3329 пъти

Невена Цонева: Съмнявах се, че съм поредната бройка

Певицата Невена Цонева разказа как е пламнала любовта между нея и гаджето й Венко, пише blife.bg. Популярният барабанист Венелин Венков харесал талантливата певица на турне през 2007 г. Венко не забелязвал младата певица, тя дори призна, че й се е присмивал като на "заек" по време на участието й в популярен музикален формат. Чувствата пламнали малко по-късно.

В началото Невена не вярвала, че чувствата му са истински: Мислех, че ще съм поредната му бройка и бях решила да не се занимавам с това, призна изпълнителката в ефира на "Усещане за жена". Във времето той й доказал, че намеренията му са сериозни и вече от шест години двамата са щастливи заедно. Живеят в къщата на мечтите си, на половин час път от София.  Все още нямат градина, но вече се упражняват - посели са си подправки в саксии.

На въпрос как се е справила с факта, че Венко има дъщеря от предишна връзка, Невена обясни, че това никога не я е притеснявало. Когато се запознали Паулина била на 12 г. Момичето скоро ще стане на 18 г. и живее заедно с двойката. Невена сподели, че двете са приятелки и Поли винаги може да разчита на нея в трудни моменти. Тя е по-затворена, а и аз не й се меся, само когато тя поиска, разказа певицата.

Двете с Поли си помагат в домакинската работа и обичат да угаждат на Венко с вкусни ястия: "Тя също готви, което е много хубаво", похвали я Невена. Кулинарията е голяма страст на изпълнителката. В студиото на предаването тя даде своя рецепта за вкусен крем с мляко и плодове. Наред с музикалните си ангажименти, Невена подготвя и първата си готворска книга, която пише съвсем сама. Надява се да е готова до пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !