И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

С Куката не правим секс

отпечатай новината

10.02.2014 15:40 | Видян 4243 пъти

С Куката не правим секс

Kрасавицата Антония Петрова, която е спрягана за гадже на актьора Мариан Вълев и за пръв път проговори за истината, пред "България Днес". "С Куката обичаме да купонясваме заедно, но не правим секс. Изписаха се хиляди глупости, че сме гаджета, но истината е друга. Отношенията ни са съвсем приятелски и обичаме заедно да правим щуротии. Нито съм му любовница, нито съпруга.", разказва Петрва.

Двамата напоследък излизат често по столичните заведения и правят шумни партита. "Нямам представа кой реши да ни направи двойка. Имаме една снимка, на която се целуваме по бузата и предполагам, че това е провокирало хората да си мислят, че си лягаме заедно. Честно казано, не ми пука какво си мислят - не мисля да давам отчет на никого", заяви 24-годишната блондинка, която често позира гола пред фотообективите.

Антония казва, че с Куката са много добри приятели, въпреки че се познават само от един месец. Запознанството им се случило, когато младото момиче кандидатствало да участва в сериала "Под прикритие", където Вълев е съсценарист.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !