Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Китки за 600 лева за Малина и Магда

отпечатай новината

28.02.2014 10:30 | Видян 2805 пъти

Китки за 600 лева за Малина и Магда

Въпреки че не грабнаха големите призове на церемонията по връчването на 12-те награди на телевизия „Планета", Магда и Малина дадоха повод да се говори и шушука за тях дори повече. Публиката в зала 1 на НДК остана втрещена, когато след края на изпълненията им на сцената моменталически изникваше по един як мъжага, който поднасяше на всяка една от гърлите по един огромен букет живи цветя.

Какво се случва, нали изрично предупредиха, че никой няма право да излиза на сцената по време на изпълненията на певиците, какви са тези хора, дивеше се публиката. Това са китки за поне 500-600 лева, че кой почитател има възможност да си позволи толкова скъпи цветя, коментираха втрещени хора в залата.
Репортер на „Всеки ден" научи, че фамозните букети изобщо не са от фенове на певиците, а от техните любими и гаджета. Малина, която от няколко години вече не е с бореца Краси Кочев, е успяла да завърти нова любов и именно той е „оторизирал" човек, който да й понесе цветята. Направи впечатление, че набитият охранител не се откъсна нито за миг от певицата.

Магда получи освен огромен букет рози и кошница с цветя, като мнозина предполагат, че това е от приятеля й Красьо Черния, с когото тя твърди, че вече не е интимна, а просто са си останали добри приятели. На рождения ден на телевизия „Планета" през декември Магда също получи такъв огромен букет от рози, донесен й не от някой фен, а от човек, „натоварен" с тази задача.

Джена реве, че няма награда

И тази година Джена бе недоволна от наградите на телевизия „Планета". Изпълнителката на „Да те бях ранила" бе разбрала ден преди церемонията на „Пайнер", че пак ще хартиса при раздаването на важните призове, и изрази обидата си във фейсбук.

„Омръзна ми от жадни за слава. Омръзна ми, но не ми отива да ви споделя истината. На почитателите си искам да кажа нещо важно за мен. Утре ще пея на концерта в НДК само и единствено заради вас и уважението, което имам към вас. Бъдете живи и здрави и да знаете, че това, което Бог ни е дал, няма как да бъде отнето. Обичам ви", написа Джена. След минути тя осъзна, че се е изложила, и допълни изявлението си: „Държа да знаете, че не става въпрос въобще за награди. Парче метал няма как да ми въздейства на живота".

Не е тайна, че Джена мечтае за призовете за песен и певица на годината, които отнесоха съответно Преслава и Галена. За жалост не се очертава в най-близко бъдеще тя да надделее над конкурентките си.


Източник: vsekiden.com

Снимка: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !