Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гонят Ваня Цветкова от "България търси талант"

отпечатай новината

05.03.2014 17:40 | Видян 4570 пъти

Гонят Ваня Цветкова от

Актрисата Ваня Цветкова бе набедена за злата вещица от феновете на шоуто "Българият търси талант", което започна  със запис на кастинги по Би Ти Ви вчера, видя "България днес". Повечето от коментарите в мрежата са - актрисата да се маха от журито и да си заминава за Америка.

"Излиза невръстно детенце. И Ваня го поглежда особено с тези големи очи и му казва - губиш си времето, губиш и нашето, не си погубвай живота". Така Любен Дилов описа гостуването на актрисата в журито на "България търси талант".

"Пък аз си мислех, че съм лошият в журито, а то - Ванчето", посмя се писателят на гърба на колежката си по време на рекламите на шоуто. И макар да прозвуча като шега от тв екрана, зрителите в интернет са бесни на актрисата. Според тях тя се държи грубо и надменно.

Освен че постоянно критикуваше дошлите да пробват различните си таланти, Цветкова скачаше да удари един "Х" и на колегата си Асен Блатечки против правилата.

"Ех, този Асен, все дава шанс на хората. Ама не всички заслужават, бе", тросна се актрисата от "7 часа разлика" на водещата на шоуто Мария Силветър.

"Тая злобната със сините очи, що не вземе да си ходи, откъдето е дошла", посъветваха Цветкова във Фейсбук страницата на предаването фенове, засегнати от лошите коментари на актрисата.

"Изглежда, Ваня ще го играе лошата този сезон. Дали е сценарий или не, но много ѝ отива да е зла", коментират феновете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !