Филмът Зелена граница на Агнешка...

Филмът на Агнешка Холанд - Зелена граница, със...

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Нови политически страсти в "Столичани в повече"

отпечатай новината

11.03.2014 12:45 | Видян 1794 пъти

Нови политически страсти в

В новия епизод на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще станат свидетели на още по-горещи политически страсти около новосформираната партия „Елит”. По време на събранието Праматаров обявява предложение на управляващите, което ще сблъска Рангел Чеканов и Славка Бурова. Кой ще бъде победителят и какъв скандал ще постави под въпрос бъдещето му като депутат зрителите ще разберат в сряда от 21:30 часа.

Идва време Пацо да понесе своето наказание след като беше признат за виновен и да влезе в затвора. Неговите съкилийници – Миленков и Швабата, в чийто образ ще се превъплъти Фънки, първоначално няма да бъдат добре настроени към него. Това обаче ще се промени, след като Пацо започне да влиза в час и разбира, че правилата в затвора се определят от „тежестта” на престъплението. Тогава той решава да приеме самоличността на брат си и да представи „изнудване на депутати” като свое престъпление. Какви ще бъдат реакциите на съкилийниците му, ще разкрие новия епизод от хитовата поредица тази сряда, 21:30 часа.

Нов арест ще стане действителност в новия епизод, а именно този на Елеонора (в ролята Евелин Костова). Ще се окаже, че това не е била единствената нейна среща с властите. След поредица от нейни грешни стъпки, баща й решава да предприеме незабавни мерки, които ще накарат момичето да погледне по различен начин на живота си.

Търговията на отец Григорий  се разраства и все повече хора ще предпочетат светената вода и свещите като методи на лечение вместо медицинската намеса на професионалисти. Мълвата за пророк Григорий се разпространява светкавично бързо, това окрилява отеца и той решава да продължи бизнеса самостоятелно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !