Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Пет "Големи надежди" превзеха сърцата на българите

отпечатай новината

13.03.2014 13:00 | Видян 1352 пъти

Пет

Първитe пет големи надежди на най-новото шоу на Нова ТВ "Глолемите надежди" вече са известни.

Това са Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда Little Stars от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян. Tе събраха най-много зрителски гласове и заслужиха своето място на четвъртфиналите.

"Много обичам да правя добро и да дарявам", признава родената в Колорадо 10-годишна Ерика, която изпълни песента на Марая Кери "Any time you need a friend". Момиченцето от Пловдив вече има благотворителен концерт за гърба си - тя успява да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лв. дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги".

Другата малка дама в топ 5 в първия концерт на живо бе малката Едит от Малко Търново, която се представи с песента на Поли Генова „На инат". Макар уроците й по пеене да се броят на пръсти, тя вдигна публиката на крака.

Това успя да направи и 10-годишният Радослав Димитров, който впечатли дори самия Звезди от „Ахат". Рокаджията, който бе сред публиката, сподели, че е виждал малчугана на фестивал миналата година, но от тогава до сега е израстнал още повече.

Другото момче, което намери своето място сред топ 5, бе Радко Петков с изпълнение на "Ain't nо sunshine". Въпреки упоритите опити на водещия Драго Симеонов да разбере коя е магическата храна, която е ял преди изпълнението си, той отказа да признае. Многократно извън сцената малчуганът споделяше: „Не съм ли ял, не мога да пея".

И накрая, но не на последно място, „Революция Z" превзе сцената на „Големите надежди". Гаражната рок банда Little Stars ("Малки звезди") доказа с изпълнението си, че трябва да се прекръсти на Big Stars ("Големи звезди"), а Любо им пожела след гаража да превземат пълни зали и дори стадиони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !