Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

"Големите надежди" нагласени

отпечатай новината

14.03.2014 12:15 | Видян 1901 пъти

Победителят в най-новото предаване за талантливи деца „Големите надежди" вече е предизвестен. Това е 10-годишната Ерика Адамс, научи „Всеки ден". Въпреки че всички малки участници са невероятно талантливи и заслужават победата, голямата награда ще отиде именно у малката американка.

Тя дебютира в шоуто с песента „Всеки път, когато имаш нужда от приятел" на Марая Кери и по волята на зрителите поведе временната класация в топ 5. Доколко публиката решава кой да спечели, е спорен въпрос, защото никога не може да се знае със сигурност дали оповестените резултати са истински. Музикалните умения на детето са безспорни, но както обикновено се случва в такива предавания, мотивите за награждаването може да нямат нищо общо с таланта.

Ерика е родена в град Денвър, американския щат Колорадо. Майка й е българка, а баща й - американец. Когато е на 4 години обаче, семейството се мести в България и в момента живее в Пловдив. Малката чаровница се прочува през 2013 г., когато организира благотворителен концерт в помощ на онкоболни деца. Г-ца Адамс събира малки и големи в Драматичния театър в Пловдив и пее заедно със свои връстници. При цена на билета от 5 лева, концертът донася приходи от 9600 лева, които Ерика дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги" в града.

„Не ми е много приятно да слушам, че има деца, които са болни от рак, от диабет, и просто ми хрумна" разказа детето след концерта.

Всъщност майката на Ерика - Валентина Адамс, е учредител на благотворителната фондация „Светът на Ерика". Когато продуцентите разбрали за благородните прояви на американчето, решили, че това трябва да се поощри и обещали да направят всичко възможно да популяризират фондацията. Освен това голямата награда за победителя в шоуто е 30 000 лева, което би могло да бъде добра инвестиция както в музикалното бъдеще на Ерика, така и в благотворителната фондация на семейството й.

Ако спечели, което е почти сигурно, момичето ще получи и обучение в Академията по сценични изкуства на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул, както и участие на седмия международен фестивал на изкуствата „Орфей в Италия". Така хем шоуто ще помогне за благородната кауза, хем няма да дават повече пари, отколкото е наградният фонд.

 

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !