Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Азис с нов албум

отпечатай новината

14.03.2014 15:30 | Видян 2199 пъти

Азис с нов албум

След двугодишна пауза, Азис подготвя нов албум, пълен с хитове, който ще излезе най-късно до 10 работни дни. Това стана ясно по време на участието на звездата в известен столичен клуб в сряда вечерта. Поп фолк идолът пристигна потен в култовия клуб направо от звукозаписното студио, където час преди концерта си завърши и последната песен за албума.

От своя приятелка Краля на фолка получи оригинален подарък със снимка от актуалната му фотосесия с дизайнерска визия от последните колекции на Илиенци, с кадрите от която ще бъде изюстрирана облечката на Azis 2014.

Момичето пожела на Васко да продаде 1-2 копия в България и по целия свят, и да стане първият роден изпълнител с платинен зъб.

Това обаче е според критерия на Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка. Според българските стандарти Азис отдавна се гордее със златен  и платинен зъб(!).

За да полеят с Азис приключването на албума, в Night Flight бяха дошли близките му приятелки Петко и Яна Димитрови. С красивата шампионка по спортни танци бяха и колегите й Петьо,Митьо,Кънчо,Спас и Гошо, партньори на Росен Плевнелиев,Албена Михова, Мика Стоичкова и Сани Жекова в „Денсинг Старс”.

Както при всяко негово участие, по обичай Васко „взриви” клуба с кич. Звездата изпълни всякакви прищевки на феновете си, като чрез него една от тях дори се обясни в любов на обувката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !