Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Силиконова крассавица заряза Юксел за ЧРД

отпечатай новината

29.03.2014 09:02 | Видян 2292 пъти

Силиконова крассавица заряза Юксел за ЧРД

Силиконова мадама заряза тв водещия Юксел Кадриев в такси навръх рождения му ден, пише БЛИЦ. Новинарят купонясвал до малките часове на нощта срещу 41-вия си рожден ден, който навърши на 27 март, в елитно столично заведение, където забърсал ефектна мадама с напомпани джуки.В края на вечерта двамата решили да се усамотят и си тръгнали. Качили се в такси и се отправили към дома на Кадриев в софийския квартал „Борово“.

Юки бил във видимо нетрезво състояние и едва се качил в колата, съобщава „Телеграф“.Когато все пак се намърдал на задната седалка, започнал да се натиска страстно с мадамата. В един момент Кадриев предложил на момичето да прекарат заедно нощта, но тя категорично отказала.

Неудовлетворен от вечерта, рожденикът слязъл пред дома си и оставил на шофьора 20 лева за цялата сметка. Силиконована мадама продължила с таксито към жилището си в „Манастирски ливади.

Юки е известен в светските среди като любител на чашката. Миналата година популярният тв водещ на bTV катастрофира мътвопиян с 1,59 промила алкохол в кръвта в центъра на Соафия. След пътния гаф новинарят бе арестуван и вкаран в килия на Първо районно в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !