Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Галена и Емилия се скараха заради песен

отпечатай новината

01.04.2014 16:45 | Видян 2043 пъти

Галена и Емилия се скараха заради песен

Галена и Емилия, които твърдят, че са приятелки в живота, не могат да се разберат и да запишат съвместно парче.

"С Галена имахме някакъв проект, с който до никъде не се стигна. За фолклорната песен си остават нещата, за попфолк песен, даже не дует, а трио го бяхме замислили. В момента стои като идея - нито казвам, че няма да я правим, нито, че ще я правим. Имаше странични неща, които не се получиха", казва Емилия пред signal.bg.

Галена разкри повече подробности около проекта: "Обичам и харесвам Емилия. Извън професионалния живот ние сме приятелки. Имахме идея за Коледа да направим песен за децата. Различен проект, много стойностен. Тя като ми го спомена, аз извадих телефона и записах една мелодия с текст. След това нещо не можахме да се доразберем. Тя казва: "Аз измислих клипа на песента, как ще сме двете". И дотам. Не сме финализирали идеята още. Тя не е чула музиката, аз не съм разбрала нейната идея за клип. Но със сигурност, ако имаме подходяща песен, ще стане. На мен винаги ми е бил важен проектът - ако е надежден, ако е стойностен и има бъдеще, съм отворена да направя с всеки един изпълнител, ако си подхождаме и има концепция".

"Певицата на годината" подчерта още, че двете със сигурност ще запишат фолклорна песен.

"Фолклорната песен е много интересна, със сигурност ще я направим. Но на мен ми се иска да не оставаме само с нея. Мисля, че каквато и песен да изпеем двете, ще се оцени от нашите фенове".

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !