Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Деси Слава продава апартамент в Мадрид

отпечатай новината

02.04.2014 18:00 | Видян 2412 пъти

Деси Слава продава апартамент в Мадрид

Жилището в испанската столица Деси купи с парите на втория си мъж-Галин, настоящ съпруг на Галена, пише "Всеки ден".  Преди десетилетие изпълнителката на "Мъжете всичко искат" смяташе да развива кариера в страната на тореадорите, но плановете ѝ удариха на камък. Именно поради тази причина тя реши да се сдобие и с имот в предградията на Мадрид, който тогава придоби на стойност от 230 000 евро. Певицата не спря да се фука, че жилището е повече от луксозно - с четири спални, два огромни южни балкона, както и джакузи в банята.

За изминалите почти 10 години обаче Деси Слава не се е радвала кой знае колко на испанския си имот. Заради невъзможността постоянно да е на път. Певицата е отсядала няколко пъти в апартамента си докато не реши през 2009г., че е по-удобно да го отдава под наем, предоставяйки го на местна агенция.Финансовата криза в Испания обаче си акза дума и след платени годишни данъци, както и процент комисионна на фирмата, уреждащи нощувки в дома на Деси, за нашенката оставали нищожни средства. Именно заради това тя решила да продаде имота, като хем щяла да се отърве от грижите по него, хем щяла да стабилизира сериозно разклатеното си финансово положение у нас. От 2 месеца насам апартаментът на Деси Слава е пуснат на пазара на имоти в Мадрид, като тя го е оценила на 230 000 евро.

Мераклии да купят жилището обаче, засега нямало, тъй като испанския пазар е сходен на нашия и в момента трудно се продават толкова огромни жилища. Чалга дивата обаче не губела надежда, че най-късно до края на лятото ще се раздели с недвижимото имущество и ще надуе олекналата си банкова сметка.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !