12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кучкова празнува изборната победа на тайния си любим

отпечатай новината

27.05.2014 12:15 | Видян 1699 пъти

Кучкова празнува изборната победа на тайния си любим

Мълвата, че Елена Кучкова върти любов с политик, се оказа съвсем реален факт. Нещо повече - любимият й май ще стяга куфарите за Брюксел. Плеймейтката все още пази в тайна името на мистериозния си любовник. Няколко минути след края на изборния ден обаче качи във Фейсбук снимка, над която написа: “Все така да сме, да имаме поводи за поливане”. На кадъра блондинката изглежда зашеметяващо - изключително сексапилна и в много добро настроение.“Да, празнувахме добрите изборни резултати на приятеля ми”, призна Елена пред “Марица”. Тя обаче отказа да подшушне дори от коя партия е политикът. А на въпрос дали самият той влиза в Европарламента, силиконовата бомба отговори: “Нищо повече не казвам, защото веднага ще се сетите кой е”.

Кой всъщност е мъжът до Кучкова, засега само можем да гадаем. Сигурно е, че миската е хлътнала здраво. Още преди месец тя призна официално, че вече е обвързана. “Признавам си вече официално, че съм заето “зайче”. Чак не смея да споделя колко щастлива съм, за което благодаря на един специален човек, който засега ще запазя в тайна”, написа тогава в социалната мрежа миската. И това е съвсем очевидно, защото напоследък просто сияе и все повече се разхубавява.

Освен това Елена се изявява и в ново амплоа. Съвсем скоро феновете ще я видят много разгорещена в сериала “Революция Z”. “Епизодът ще бъде излъчен съвсем скоро. Ролята ми е много мръснишка, ще стане горещо”, обеща плеймейтката.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !