Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лили Иванова жури в "Гласът на България"

отпечатай новината

17.06.2014 10:30 | Видян 2728 пъти

Лили Иванова жури в

За трети пореден път управата на Би Ти Ви е поверила „Гласът на България" в ръцете на Трифонов. В момента текат записванията за кастингите, като най-вероятно новият сезон ще започне другата пролет, за да не се конкурира с предстоящия "X factor" наесен по Нова телевизия, пише "Всеки ден". Този път обаче Слави и екипа му буквално искали да ударят конкуренцията в земята, привличайки към музикалното предаване безспорно най-голямата звездата на родната музика Лили Иванова.

За никого не е тайна, че Слави и Лили са в открита вражда, откакто шоуменът дерибейства из национален ефир и си прави гаргара на неин гръб. Причината за конфликта са непрестанните шеги и гаври с образа на певицата в шоуто, заради което тя буквално не иска да му чува името. Нееднократно във времето обаче плевенчанинът е споделял, че таи уважение към личността и творчеството на Лили, а скечовете в шоуто му били просто за забава и разтуха и в тях нямало грам лично отношение към иконата на родната музика.

Преди седмица Слави се е похвалил в най-тесен кръг, че екипа му води усилени преговори с Лили Иванова тя да бъде специален член на журито в предстоящия сезон на „Гласът на България". Отреденото ѝ място в предаването не било сред четиримата постоянни журиращи, а ролята ѝ ще бъде по-скоро като на последна инстанция и абсолютна гост звезда с изключително тежко мнение по време на решаващия вот.

Певицата се съгласила на преговори, като гарантирала участие в риалити формата срещу договор на стойност 500 000 лева. За сравнение в предишния сезон на певческото шоу Преслава и Данчо Караджов се цаниха да оценяват таланти в рамките на 3 месеца срещу контракт за 120 бона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !