Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Куката става кралят на джетовете

отпечатай новината

19.06.2014 12:00 | Видян 1270 пъти

Куката става кралят на джетовете

Изглежда програмата на звездата от "Под прикритие" Мариан Вълев-Куката не е чак толкова натоварена, защото успя да вмести в нея един страничен от снимачната площадка ангажимент. Актьорът ще е водещ на националния шампионат по надпревара с джетове в Слънчев бряг тази събота, 21 юни, а колегата му Наско Михайлов ще е негов ководещ.

Двамата господа освен на високите морски скорости обаче, ще имат възможността да се порадват и на куп красавици, които ще направят авангардно дефиле. Хубавиците ще покажат най-новите плажни модели, а също и ежедневни облекла. Сред тях са "Мис Созопол" Александрина Цветкова, "Мис Бургас България" 2012 и 2013 Полина Добрева и Николета Ангелова, плеймейтката Нели Вакъфова и други, пише "Стандарт". За доброто настроение на гостите ще се погрижат няколко известни диджеи, както и певицата Аксиния.

Иначе надпреварата с джетовете започва в 10:00 часа. В първия кръг ще участват скоростни водни мотори до 200 конски сили, а в друга гонка ще се състезават машини над 200 конски сили. Състезанието включва още три категории – прав джет, Free style и нашумялата напоследък флайборд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !