Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Сталоун влиза в образа на наемен убиец

отпечатай новината

06.07.2014 09:01 | Видян 1771 пъти

Сталоун влиза в образа на наемен убиец

Силвестър Сталоун отново ще акостира в страната ни, но най-рано през октомври тази година. И за разлика от работата му с екшън поредицата „Непобедимите" 2 и 3, този път той ще остане за не повече от една седмица на родна земя. Просто Слай влиза в нов образ - на Грег Скарпа. Това е един от най-прочутите наемни убийци от нюйоркската мафия, който дълги години е бил и информатор на ФБР.

Според електронното издание сontactmusic.com Сталоун води сериозни преговори с продуцента от „Ню имидж" Ави Лернер, за да се бетонира за ролята на мафиота. И непрекъснато иска да се увери, че снимките отново ще са в България.

Сценаристът на филма Ник Пилеги твърди пред журналисти, че актьорът е бил повече от заинтригуван и е харесал ролята и сюжета. Допълнително се впечатлил от това, че всичко е направено по истински случай и след проучване на купища документи. „Сталоун не се притеснява от това, че този път ще е само главното действащо лице, а няма да е продуцент. Той дори е тръгнал да проучва книги, описващи психологията на масовите убийци като Скарпа", написа в профила си в Twitter Пилеги. Сред продуцентите на новата лента ще бъде и Ървин Уинклър, с когото Сталоун е работил в „Роки". С Ави Лернер пък Слай е станал гъст след работата по „Непобедимите", който също се снима в България.

Припомняме, че през август трябва да излезе на голям екран третата част на сагата, а вече се говори и за четвърти филм, в който ще участва и Харисън Форд. От години продуцентът Ави Лернер снима касови заглавия в Киноцентъра в Бояна, като сред тях освен „Непобедимите" са и „Конан" и Survivor - новата лента с Пиърс Броснан, за която звездата беше в София през пролетта.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !